Gorzeowskie Towarzystwo gandlu zagranicznego Sp.z z o.o.

GMP

Olej sojowy (surowy)

Olej sojowy (surowy)

Zastosowanie:

Dodatek paszowy; natłuszczacz

Kraj pochodzenia:

Ukraina

Opis produktu:

Pozyskiwany jest z nasion soi zwyczajnej na drodze procesu ekstrakcji lub rafinacji. Jest on doskonałym dodatkiem paszowym, stanowi cenne źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych takich jak: kwas linolowy, oleinowy oraz kwas a-linolenowy). Ponadto zawiera dużą ilość flawonoidów, lecytyny, fitosteroli oraz witaminy E.

Parametry produktu:

Parametr Wartość
Liczba nadtlenkowa [m mol/kg 0,5 O] nie więcej niż 5
Barwa [mg/jodu] 50 - 80
Liczba kwasowa [mg KOH/g] 1,5
Masowy udział wilgoci i domieszek lotnych [%] 0,1 do 0,2
Masowy udział związków fosforowych w przeliczeniu na stereolecytynę [%] od 0,84 do 3,21
Zawartość tłuszczu i cząstek rozpuszczalnych w tłuszczu [%] nie mniej niż 99,9
Termin przydatności 3 miesiące
Energia strawna dla drobiu [MJ] 37,65 (9000 kcal)
Energia strawna dla trzody chlewnej [MJ] 36,62 (8752 kcal)
Określenie poziomu zawartości dioksyn i ich pochodnych dołączane jest do każdej partii towaru.

Pliki do pobrania:

Pobierz opis produktu w formacie pdf gotowym do druku

Aby dowiedzieć się wiecej o danym produkcie prosimy o wypełnienie poniższego formularza:

Wyślij wiadomość »